ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 2014-2015 – ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

By k24

Απαραίτητα Στοιχεία για την Εισαγωγή της Πολυκατοικίας
στο Σύστημα
από τον Διαχειριστή

Με την εφαρμογή που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/login/login.htm οι εγγεγραμμένοι χρήστες του TAXISNET, με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ της πολυκατοικίας που είναι απαραίτητο για την υποβολή των αιτήσεων των ενοίκων για την χορήγηση επιδόματος εφόσον προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης και πληρούν τα κριτήρια που έχουν καθοριστεί.

 1. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΗ
 2. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΕΝΟΙΚΩΝ
 3. ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

*στις οικοδομές με Ωρομετρητές ή Θερμιδομετρητές αντί για χιλιοστά χρησιμοποιείτε τον συντελεστή ei που αναγράφεται στη Συγκεντρωτική Κατάσταση.

Για την χειμερινή περίοδο 2013-2014 ισχύουν επιπλέον τα εξής:

Οι πολυκατοικίες που μπήκαν στο σύστημα από την προηγούμενη περίοδο δεν χρειάζονται καμμία μεταβολή παρά μόνο σε περίπτωση αλλαγής ενοίκου ή διαχειριστή.

Ο κάθε ένοικος θα μπορεί να κάνει την αίτηση του βασιζόμενος στην περσινή καταχώρηση της πολυκατοικίας στην εφαρμογή της ΓΓΠΣ.

Comments: 52

 1. ΜΠΟΥΡΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ says:

  Αν μετά την ενεργοποίση της εφαρμογής επιδότησης πετρελαίου , υπάρχουν και άλλοι ένοικοι που θέλουν να κάνουν αίτηση , τι γίνεται ;

 2. k24 says:

  @ΜΠΟΥΡΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Εάν οι ένοικοι είναι περασμένοι στην εφαρμογή με τα χιλιοστά τους τότε μπορούν να κάνουν κανονικά την αίτηση τους ακόμα και μετά την ενεργοποίηση. Εάν όχι, τότε θα πρέπει να δηλωθεί εκ νέου η πολυκατοικία σε άλλο όμως ΑΦΜ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*