Δωρεάν Δοκιμαστική Περίοδος 10 Ημερών

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να δοκιμάσετε την εφαρμογή εντελώς δωρεάν για 10 ημέρες!
Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν (συνήθως εντός λίγων ωρών)
Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες με τα χιλιοστά των διαμερισμάτων μπορείτε να μας στείλετε τον πίνακα χιλιοστών των διαμερισμάτων ή μία προηγούμενη κατάσταση κοινοχρήστων και να τα εισάγουμε εμείς στον λογαριασμό σας την πρώτη φορά

Ξεκινήστε Σήμερα!


  Δωρεάν Δοκιμαστική Περίοδος 10 ημερών

Αρχική / Χαρακτηριστικά Εφαρμογής / Οι Αποδείξεις των Διαμερισμάτων

Χαρακτηριστικά Εφαρμογής

Οι Αποδείξεις των Διαμερισμάτων

Αποδείξεις Κοινοχρήστων

 

Στις Αποδείξεις των Διαμερισμάτων αναφέρονται αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για τα έξοδα του μήνα όλης της πολυκατοικίας αλλά και το ποσό που αντιστοιχεί στο κάθε διαμέρισμα για το κάθε έξοδο.


Συγκεκριμένα αναφέρονται:

- Όλα τα έξοδα της πολυκατοικίας χωρισμένα σε κατηγορίες (Κοινόχρηστα, Ανελκυστήρας, Θέρμανση, κτλ.) και αντίστοιχα το ποσό επιβάρυνσης για το κάθε διαμέρισμα.

- Τα τετραγωνικά μέτρα, οι συντέλεστες θέρμανσης και οι μονάδες κατανάλωσης θέρμανσης (εάν υπάρχουν) για το κάθε διαμέρισμα.

- Τα χιλιοστά συμμετοχής του κάθε διαμερίσματος ανά κατηγορία εξόδων

- Το πληρωτέο ποσό του κάθε διαμερίσματος

- Ανάλυση του κόστους θέρμανσης για πολυκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση (Χρέωση λόγω παγίου, Χρέωση λόγω κατανάλωσης, Προηγούμενη ένδειξη Μετρητή, Νέα ένδειξη μετρητή)

* Παράλληλα με τις αποδείξεις έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε
- Ειδοποιητηρία για το κάθε διαμέρισμα.
- Αποκόμματα διαχειριστή για την κάθε απόδειξη διαμερίσματος

* Οι αποδείξεις των διαμερισμάτων δίνονται σε μορφή .pdf - Acrobat Reader. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας μπορείται να κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.