Η 5η δόση του επιδόματος θέρμανσης

By k24
March 12, 2014
0

epidoma-thermansisΌπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, χθες Τρίτη 11/03/14 ήταν η μέρα καταβολής της 5ης δόσης του επιδόματος θέρμανσης. Αναμενόταν να προστεθούν 24 εκ.ευρώ στα 117εκ. που έχουν δοθεί συνολικά από την αρχή της χειμερινής σεζόν μέχρι σήμερα.  Με την δόση αυτή θα δοθεί συνολικά το 79% των χρημάτων που θα πιστωθούν στους λίγους καταναλωτές που έχουν απομείνει να χρησιμοποιούν πετρέλαιο και το υπόλοιπο 21% θα δοθεί μέχρι τα τέλη της άνοιξης.

Ωστόσο, πολλοί ένοικοι πολυκατοικιών που πήγαν στις τράπεζες να εισπράξουν το επίδομα βρήκαν τους λογαριασμούς τους άδειους. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε μικρή καθυστέρηση εκ μέρους των τραπεζών ή του ίδιου του υπουργείου. Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε στους δικαιούχους να ελέγξουν τον λογαριασμό τους online στο www.gsis.gr για να δουν αν υπάρχουν σχετικά μηνύματα από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ή να καλέσουν κατευθείαν στο κέντρο εξυπηρέτησης σχετικά με το επίδομα θέρμανσης στο τηλέφωνο 2104803131.

Comments: 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*